Martijn Meijer en Co Schilder (rechts)

Martijn Meijer en Co Schilder (rechts)

Martijn Meijer is verkozen tot de nieuwe voorzitter van Bakery Nexus. Meijer, werkzaam bij Top Bakkers, volgt Co Schilder van Corda Banket op die de afgelopen twee jaar als voorzitter fungeerde. Bakery Nexus bestaat vijf jaar en is een onafhankelijke vereniging, die bestaat uit 35 jonge en enthousiaste leden werkzaam in de (inter)nationale bakkerijbranche. Hun doel is om in de toekomst te zorgen voor een kwalitatieve borging van het management en het bestuurlijk niveau in de bakkerij.

“Ik heb er ontzettend veel zin in om te starten als voorzitter in het jubileumjaar van Bakery Nexus, het jaar waarin wij ons verder gaan ontwikkelen als een inspirerende en succesvolle club waar de lat iedere keer omhoog gaat door de inbreng van de leden”, laat kersvers voorzitter Martijn Meijer weten. “Bakery Nexus heeft de afgelopen jaren een ledengroei gekend, een sterke financiële basis opgebouwd waarmee succesvolle en vernieuwende bijeenkomsten voor de leden en voor de branche zijn georganiseerd”, vertelt Schilder bij zijn afscheid.

Het Bakery Nexus-bestuur is dit jaar verder versterkt met secretaris Babs Bruil, werkzaam bij het NBC. Mieke Rovers, marketing manager bij Puratos, is onlangs algemeen bestuurslid geworden: zij neemt volgend jaar de rol van penningmeester op zich. In november zullen nog twee bestuurders wisselen.